Bliv kvindelig ivaerksaetter’s video-podcast

Lær at elske at sælge som iværksætter - Del 2

May 3, 2021

Maja Lykke er 41 år gammel og bor på Amager med hendes mand og deres 2 børn. Hun startede hendes virksomhed for omkring et år siden og fik ret hurtig succes på bundlinjen.

Maja lærer kvindelige iværksættere der har BRUG for at sælge, med at ELSKE at sælge, så de kan leve godt af deres passion, uden at virke anmassende eller pushy.

Denne podcast episode er delt i 2, fordi Maja og jeg havde bare en vanvittig god snak, hvilket betød at den blev laaaang, men ikke desto mindre værdifuld af den grund!

Her i del 2 kan du høre Majas andet og tredje råd, som igen nærmere er et masterclass i hvad du skal vide for at lære at elske at sælge.

Hun kommer også med hendes bud på hvad der skal til for at vækste det kvindelige iværksætteri i Danmark, hvilket mindset der er vigtigt at besidde som iværksætter og hvilke faldgrupper der opstår på ens iværksætterrejse.

Hvis du kan lide podcasten, så giv den nogle stjerner og skriv en anmeldelse, så flere kan få gavn af den. ⭐️🙏

Husk også at hente dine gratis iværksætter ressourcer eller tilmeld dig kurset ”start den virksomhed du drømmer om – trin for trin (og lær hvordan du reelt kan leve af den fra start!), hvis du gerne vil være iværksætter.

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/gratis

https://www.kvindeligeivaerksaettere.dk/kursus

 

Hvis du vil vide noget mere om Maja, hendes forretning og det hun tilbyder, kan du melde dig ind i hendes Facebook gruppe og følge hende på Instagram.

Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/267062264717716

Instagram https://www.instagram.com/majalykke.dk/

Podbean App

Play this podcast on Podbean App